SPIRITUELE ZOEKTOCHT


- Transformatie -

Transformatie begint wanneer je begint te leven vanuit je hart en in je eigen kracht begint te gaan staan, transformatie begint wanneer je denkwijze verandert van een brein gebaseerd bewustzijn naar een hart gecentreerd bewustzijn, transformatie begint wanneer je het ego transformeert en harmoniseert en meer gaat afstemmen op de ware “IK”. Hoe dit bewerkstelligd kan worden verwijs ik u naar het onderwerp “Ego” op de website, transformatie begint wanneer meesterschap in bewustzijn, meesterschap in transformatie en meesterschap in liefde bereikt wordt (zie ook het onderwerp ware liefde in mijn boek en op de website).
Het wordt tijd dat de massa’s hun spirituele kracht terugwinnen en niet meer toestaan dat anderen hun toekomst bepalen ten gunste van enkelen in plaats van alle mensen.
Transformatie begint binnenin en straalt geleidelijk aan naar buiten toe de wereld in. Er moet een innerlijke evaluatie en schoonmaakproces zijn, en ieder persoon moet een stevige, solide basis leggen als hij een wereld van overvloed, schoonheid, vrede en harmonie om zich heen wil creëren.
Wanneer je passie en een doel in je leven wilt brengen, dien je eerst die dingen in je leven te elimineren die je geen vreugde en voldoening geven. Je moet leren de universele wetten van manifestatie toe te passen om je toekomstige zelf duidelijk te definiëren en te manifesteren. Dit kun je doen door: Heel het verleden, beschrijf je toekomst en leef in het heden (het hier en nu).
Het is ook belangrijk dat je niet wegloopt voor onafgemaakte zaken, maar dat je in je huidige omgeving (omstandigheden) blijft terwijl je vaststelt wat je passie is. (of wat je volgende stap naar zelfbewustzijn is). Je moet de oude onafgemaakte zaken opruimen. Met andere woorden, als je leven thuis in chaos verkeert, of als je ontevreden bent over je werksituatie, dan moet er innerlijk werk worden verricht voordat je harmonie en evenwicht kunt manifesteren in je omgeving. Maak de balans op en probeer er achter te komen welke lessen er geleerd dienen te worden uit elke situatie. Probeer het beste te zien in iedereen en probeer bewust je houding te veranderen. Ieder persoon met wie je te maken hebt en elke situatie die zich elke dag aan je voordoet waar je moeite mee hebt, bevat een les die geleerd moet worden. Transformeer je en verschaf jezelf:
WIJSHEID * INTUÏTIE * CREATIVITEIT * INSPIRATIE * VREUGDE * OVERVLOED * NEDERIGHEID * GOEDE GEZONHEID/VITALITEIT * COMPASSIE * VREDE * BALANS EN HARMONIE IN ALLE DINGEN * ZELFMEESTERSCHAP.
Klik op de vredes duif voor het volgende proces:
English